Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

 ANUNȚ! Conferința națională „Probațiunea în Republica Moldova: evoluție, realități, perspective” va avea loc pe 2 iunie 2022

Asociația pentru Justiție Penală Participativă în colaborare cu Inspectoratul Național de Probațiune organizează, pe 02 iunie 2022, cea de-a 3-a ediție a Conferinței naționale „Probațiunea în Republica Moldova: evoluție, realități, perspective”. Evenimentul va avea loc online, pe platforma zoom, cu începere de la ora 10:00. 

Prin tematica conferinței, dar și cu implicarea vorbitorilor din țară și din străinătate, ne dorim să abordăm aspecte ce țin de asigurarea executării pedepselor neprivative de libertate; asistența și consilierea acordate subiecților probațiunii; interacțiunea sistemului de probațiune cu partenerii guvernamentali și neguvernamentali.

La dialog sunt invitați să participe reprezentanții sistemului de probațiune, procurori, judecători, avocați și reprezentanții societății civile din Republica Moldova interesați de subiectul conferinței, inclusiv experți din România.

Agenda conferinței poate fi accesată aici.

Conferința națională va fi organizată în cadrul proiectului „Promovarea programelor probaționale, la nivel național, în calitate de alternative la detenție”, implementat de Asociația pentru Justiție Penală Participativă în parteneriat cu Inspectoratul Național de Probațiune, cu sprijinul financiar al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: