Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Supervizarea activității consilierilor de probațiune

foto_prima_pagina

Ieri, 18 iulie, AJPP a organizat un follow up în cadrul proiectului „Referatul presentințial în calitate de element-cheie al probatiunii presentințiale în Republica Moldova”, sprijinit financiar de Ambasada Olandei la București, care a avut drept scop consolidarea rezultatelor supervizării activității consilierilor de probațiune.

În cadrul supervizării realizate, AJPP a monitorizat activitățile desfășurate în cadrul birourilor teritoriale de probațiune, a identificat dificultățile întâmpinate în procesul elaborării referatului presentințial, totodată, sesizând reușitele și experiența fiecărui birou de probațiune.

La sfârșitul implementării proiectului menționat, ne bucurăm să constatăm receptivitatea și implicarea activă a consilierilor de probațiune, implicare care a crescut de la o activitate la alta, fapt ce demonstrează intenția de a fi promovate rolul consilierului de probațiune și activitățile sale în contextul sistemului național de justiție penală. Astfel, misiunea noastră va fi axată, în continuare, pe fortificarea sistemului de probațiune în Republica Moldova, pentru a dezvolta conceptul de justiție restaurativă.

Poze de la eveniment:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: