Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Modulul de instruire online “Evaluarea nevoilor și riscului în probațiune în privința minorilor“ lansat pe platforma www.e-learningprobation.md

Un nou modul de instruire online a fost dezvoltat și publicat pe platforma de instruire la distanță www.e-learningprobation.md.

Modulul “Evaluarea nevoilor și riscului în probațiune în privința minorilor“ este destinat specialiștilor din cadrul sistemului de probațiune și descrie modalitatea/cadrul juridic/pașii pe care trebuie să-i urmeze un consilier de probațiune la etapa completării ariilor de investigare conform Fișei de evaluare.

Acest modul conține 13 lecții informative, însoțite de sugestii practice, concluzii, referințe bibliografice și un set de resurse adiționale. La finalul cursului, participanții au posibilitate să-și testeze cunoștințele prin intermediul unui chestionar de autoevaluare.

Puteți consulta modulul pe linkul ce urmează: https://www.e-learningprobation.md/…/evaluarea…/

Modulul a fost elaborat în cadrul proiectului UNICEF Moldova „Sprijinirea resocializării copiilor în conflict cu legea în cadrul sistemelor de probațiune și penitenciar (a doua etapă de implementare)”, implementat de Asociația pentru Justiție Penală Participativă în parteneriat cu Inspectoratul Național de Probațiune – Ministerul Justiției al RM și Administrația Națională a Penitenciarelor.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: